Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Wie ben ik? | Tonny Abrahams


Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben (Rabobank, Univé Stad en Land, van Egmond makelaardij te Nijverdal en Vrielink makelaars te Diepenveen) ben ik freelance verder gegaan.

Op dit moment ben ik op zoek naar passend (makelaars) werk, daarnaast maak ik deel uit van de Reserve Bank van de Sociale Teams Deventer. Voor de stichting Eigen Kracht kan ik ingezet worden als coördinator om Eigen Kracht conferenties, dader/slachtoffergesprekken/herstelconferenties en buurtconferenties (bijeenkomsten) te organiseren.

Vanuit mijn eigen praktijk geeft ik consulten (o.a. Aura Soma, Touch for health, Reiki) en organiseer ik workshops (gebruik makende van Aura Soma, Bach Bloesem-/ Bloesem Remedies Nederland en Lichtwesen-essences).

Geïnspireerd door mijn creaties?  Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden die er zijn om dit ook zelf te (leren) maken.
Tijdens verschillende exposities heb ik mijn zelfgemaakte mandala's en moodboards mogen tonen (Kulturhus in Olst, Park Brabant in Schalkhaar, Humanitas in Deventer, Gemeenschapshuis de Kuip in Colmschate en in Holten). Vraag naar de mogelijkheden!


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.