Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Wat is Aura Soma?

Aura Soma is krachtige kleurentherapie, welke inzicht geeft in 'verborgen' gaven, talenten en ook uitdagingen. De sprankelende gekleurde flessen werken als richtingaanwijzers en helpen te zien wat de juiste weg ook alweer was.

Vicky Wall, apothekeres en kruidenkundige "her-ontdekte" de kracht van kleuren en zo ontstond Aura-Soma. Aura staat voor de kleuren die ons lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Soma is het Griekse woord voor lichaam. Aura-Soma is met andere woorden levende en belichaamde energie.

Door middel van een persoonlijk consult, workshop, opleiding of de producten krijgen we een helder beeld van onszelf en inzicht in de zaken die aandacht vragen in onze ontwikkeling. Vicky Wall, de vrouw die deze therapie ontwikkelde, zei: “Je bent de kleur die je kiest.” We kiezen een kleur nooit zomaar, we kiezen dat wat we onbewust nodig hebben.

De magische kleuren ondersteunen op een liefdevolle manier het bewustwordingsproces. Het helpt ons herinneren wie we ook alweer zijn.  

Met behulp van Aura Soma kun je de dynamische, levende energieën van de natuur gebruiken om je op vele verschillende manieren te helpen:
- Herontdek je levenslust
- Verbeter je relaties
- Waardeer jezelf en je eigen talenten, voel je ook zelfbewuster
- Ontdek hoe je positief kunt omgaan met de uitdagingen van het leven
- Breng meer liefde en zorg in je leven
- Revitaliseer je energie en breng evenwicht in je leven
- Transformeer je leven
- Herstel de verbinding met je innerlijk en je intuïtie


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.