Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Pomanders

Pomanders beschermen en reinigen de aura. Ze helpen om je niet teveel te laten beïnvloeden door de energieën van andere mensen. Je voelt je steviger en meer in balans. Er zijn vijftien verschillende Pomanders, ieder met een eigen kleur, geur en specifieke werking. In de Pomanders zit een combinatie van 7x7 kruidenextracten, kristalenergieën, essentiële oliën en kleur.

Open het flesje en laat drie druppels in de palm van de linkerhand vallen. Wrijf beide handen over elkaar en beweeg ze enige tijd door de aura ofwel het elektromagnetisch veld rond het lichaam. Van af de kruin naar de voeten. Kruis de handen ter hoogte van het hart. Sluit de ogen, hou de handen voor het gezicht en inhaleer de geur van de Pomander door drie keer heel diep in en uit te ademen.

Het effect van de pomander is ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Betekenis van de pomanders

:
- wit: de dokter in de witte jas, helderheid , een nieuwe start
- roze: voor liefde en zelfacceptatie
- dieprood: energiegever en beschermer
- rood: brengt de energieën in balans, enthousiasme
- koraal: groter gevoel van onafhankelijkheid
- oranje: beschermer en emotionele schokbreker
- goud: wijsheid, zelfkennis en vreugde
- geel: zonlicht, plezier en lachen
- olijfgroen: waarheid, richting, open hart
- smaragdgroen: beschermer van de eigen ruimte, beslissingen
- turkoois: stimullert immuun systeem, creativiteit en speelsheid
- saffierblauw: communicatiebeschermer, vrede
- koningsblauw: de waarnemingsversterker, oneindige mogelijkheden
- violet: zachtheid van geest, kalmerende werking
- diep magenta: verzorger voor de verzorger


Deze pomanders zijn ook verkrijgbaar als airconditioner spray


PAC01 Wit:
Een goede keuze om ruimtes te zuiveren. Brengt nieuwe sprankelende engerie op alle niveaus. Ondersteunend bij allergieen en hooikoorts. Werkt ontsmettend. Goed voor de ziekenkamer

PAC02 Roze:
Brengt een diep gevoel van geborgenheid en liefde. Goed voor groepsruimtes en klaslokalen waar iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Negativiteit wordt opgelost. 's Nachts in de kinderkamer als een kind veel moet huilen. Denk roze!

PAC03 Diep Rood:
Krachtigste beschermer tegen negatieve energie om u heen. Helpt om te gronden en energetiseert ruimtes voor activiteiten. Geeft nieuwe energie.

PAC04 Rood:
Helpt tegen electrische vervuiling en computerstraling! Vitaliseert en energetiseert ruimtes met levendige kracht. Ook goed te gebruiken om te gronden.

PAC05 Koraal:
Brengt speelsheid in een sfeer van competitie en geeft inzicht in de onderlinge afhankelijkheid. Goed voor vergader- en presentatieruimtes. Geeft vreugde en helpt bij rouwprocessen.

PAC06 Oranje:
Voor een vrolijke en creatieve omgeving. Helpt in emotionele situaties, bij bedplassen en nachtmerries. Ook voor creatieve seksualiteit.

PAC07 Goud:
Brengt wijsheid en kennis in je omgeving. Prima voor plaatsen waar gestudeerd moet worden. Verdrijft angst, paniek en werkstress, maar ook ongegronde angsten.

PAC08 Geel:
Brengt zonlicht binnen. Goed voor ruimtes waar weinig licht is. Maakt vrolijk en helder en versterkt het ik-gevoel.

PAC09 Olijfgroen:
Ruimtereiniger, bv bij het betrekken van een nieuwe woonruimte. Voor therapeuten om de ruimte te reinigen tussen 2 cliënten. Werkt ondersteunend bij confrontaties met het ik en bij bitterheid.

PAC10 Smaragdgroen:
Beschermer van je eigen ruimte. Maakt deze schoon en helpt negativiteit in en buiten jezelf op te lossen. Helpt oude patronen los te laten en open te staan voor nieuwe ideeën.

PAC11 Turkoois:
Stimuleert creativiteit en communicatie vanuit het hart. Behulpzaam voor schrijvers/journalisten. God voor ruimtes waar lessen of presentaties worden gegeven.

PAC12 Saffierblauw:
Goed voor meditatieruimtes. Voor het verhogen van de goddelijke liefdesenergie in uw omgeving. Brengt trooste, lost isolement op en verlicht het lijden.

PAC 13 Koningsblauw:
Brengt de hemel op aarde. Goed voor ruimtes waar geboorte, rebirthing of stervensbegeleiding plaatsvindt. Geeft innerlijke vrede en overgave aan het proces.

PAC 14 Violet:
Geeft ruimtes een goddelijke sfeer en zachtheid. Voor meditatieruimtes en bij transformatieprocessen. Werkt kalmerend in gespannen situaties.

PAC15 Diep Magenta:
De hoogste goddelijke trilling. Voor mensen die in verzorgende beroepen werken en zich thuis willen opladen en verzorgen. Ook goed in ruimtes waar acupunctuur, reflexzonetherapie en shiatsu wordt beoefend.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.