Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Aura Soma consult

De beste manier om te ontdekken hoe Aura Soma je kan helpen, is een consult.

Aura Soma kleuren consult                                                                                            Je kiest uit de kast  4 flessen die jouw aanspreken.
Tijdens een consult kies uit de ruim 100 kleurencombinaties vier flessen uit die jouw aandacht trekken. Bepaalde flessen hebben boven en beneden dezelfde kleur, andere flessen hebben 2 verschillende combinaties.
1e fles – hier kom je voor
Bij jouw allereerste keuze ooit geeft de 1e fles aan wat je van het leven verwacht en wat je van plan bent om vorm te geven. Je persoonlijkheid zie in het bovenste gedeelte en de onderkant geeft datgene weer wat met je ziel verbonden is.
Als dit een vervolgconsult is dan ben je bezig met het uitwerken van een zielsaspect, een bepaald thema. Dat kan bv zijn een nieuwe baan, nieuw levensjaar, een relatie of een bepaalde keuze die je wilt maken……..
2e fles – hier ben je goed in (talenten en gaven)
De kleuren uit deze fles brengen je het dichtst bij je ware potentieel. Deze combinatie geeft aan wat je moeilijk vond. Door je daar nu mee te verbinden, vormt dat een brug naar het hier/nu. Deze fles wordt geadviseerd om dagelijks te smeren op je lichaam- kleuren ter hoogte van de desbetreffende chakra’s). Mocht je er alleen naar willen kijken en b.v. schudden met de fles: ook helemaal ok!
3e fles – de hier en nu fles
Deze fles vertegenwoordigt jouw hier/nu. Zij geeft aan in hoeverre je er tot nu toe in geslaagd bent om dat waar te maken waar je oorspronkelijk voor kwam. In deze fles zal jouw herkenning wellicht het grootst zijn.
4e fles – de toekomstfles
Deze kleuren geven jouw ‘tegenwoordige toekomst” weer. Dit is wat je “onbewust’ wat de uitkomst zal zijn. Hiermee maak je de uitkomst zichtbaar. Je toekomst begint om dat moment!
Wat ga je ermee doen?
In de meest ideale situatie neem je alle 4 de flessen mee en ga je ermee werken. Dat wil zeggen smeren op je lichaam. Je begint bij fles 2, dan fles 3, vervolgens fles 4 en als laatste de fles uit de 1e positie.
Wat zit er in de flessen?
- Essentiele oliën voor het aroma
- Kristallen en edelstenen
- Kruiden
- Water
- Kleur
Deze 5 ingrediënten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.


Daarna kun je 1 flesje uitkiezen om als therapie te gebruiken op het lichaam, hiermee herstel je jouw evenwicht.
Een consult duurt minimaal een uur.

Kosten voor een consult zijn € 55,00.
Kosten voor een consult met een 50 ml flesje € 88,00 (een 50 ml fles kost € 38,-)


Overzicht categorieën


> Prijslijst downloaden


Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Technische specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

©2020 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.